Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

politic

Și la Drochia un socialist a fost ales președinte de raion. Pentru el au votat consilieri PDM, PAS, PPDA și Șor

25 noiembrie 2019, ora 18:02
Distribuie:

Socialistul Alexei Vasilean este noul președinte al raionului Drochia. Acesta a fost ales astăzi cu votul a 22 de consilieri de la PSRM, PDM, PAS, PPDA și Partidul Șor, se arată într-un comunicat al Partidului Socialiștilor.

Tot astăzi, la propunerea noului președinte de raion, Ion Dascăl de la PDM a fost ales prim-vicepreședinte, iar Iurie Ostavciuc în funcție de vicepreședinte al raionului Drochia.

PSRM are în Consiliul Raional Drochia 11 consilieri.

Astăzi, și la Rezina a fost ales un președinte de raion de la PSRM. Este vorba despre Valeriu Ciorici, care a mai deținut această funcție în perioada anilor 2003 – 2011.

Până acum, candidații socialiștilor au fost aleși președinți în raioanele Rezina, Ungheni, Anenii Noi, Basarabeasca, Ocnița, Briceni, Dubăsari și Soroca.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram