Socialistul Alexei Vasilean este noul președinte al raionului Drochia. Acesta a fost ales astăzi cu votul a 22 de consilieri de la PSRM, PDM, PAS, PPDA și Partidul Șor, se arată într-un comunicat al Partidului Socialiștilor.

Tot astăzi, la propunerea noului președinte de raion, Ion Dascăl de la PDM a fost ales prim-vicepreședinte, iar Iurie Ostavciuc în funcție de vicepreședinte al raionului Drochia.

PSRM are în Consiliul Raional Drochia 11 consilieri.

Astăzi, și la Rezina a fost ales un președinte de raion de la PSRM. Este vorba despre Valeriu Ciorici, care a mai deținut această funcție în perioada anilor 2003 – 2011.

Până acum, candidații socialiștilor au fost aleși președinți în raioanele Rezina, Ungheni, Anenii Noi, Basarabeasca, Ocnița, Briceni, Dubăsari și Soroca.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!