/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un Broker de Asigurare a rămas temporar fără licență. A acumulat datorii față de clienți

missing
26 noiembrie 2019, ora 15:40

Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) a suspendat licența de activitate a Brokerului de Asigurare „Optim Garant” pentru o perioadă de șase luni, până la 24 mai 2020.

Totodată, CNPF a suspendat toate operațiunile bancare la conturile curente și de depozit ale companiei, până la achitarea datoriilor înregistrate față de clienți, rezultate din sumele încasate cu titlu de prime de asigurare.

Tot astăzi, CNPF a decis să înceteze procedura de supraveghere asupra companiei „General Asigurări”, după ce aceasta și-a redresat situația financiară și a înregistrat o rată de solvabilitate de 140,8%. Compania a reușit să obțină un capital propriu mai mare decât capitalul social și a eliminat deficitul de active admise să acopere rezervele tehnice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram