Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF) a suspendat licența de activitate a Brokerului de Asigurare „Optim Garant” pentru o perioadă de șase luni, până la 24 mai 2020.

Totodată, CNPF a suspendat toate operațiunile bancare la conturile curente și de depozit ale companiei, până la achitarea datoriilor înregistrate față de clienți, rezultate din sumele încasate cu titlu de prime de asigurare.

Tot astăzi, CNPF a decis să înceteze procedura de supraveghere asupra companiei „General Asigurări”, după ce aceasta și-a redresat situația financiară și a înregistrat o rată de solvabilitate de 140,8%. Compania a reușit să obțină un capital propriu mai mare decât capitalul social și a eliminat deficitul de active admise să acopere rezervele tehnice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!