/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Patru secretari de stat, numiți astăzi de Guvern

missing
27 noiembrie 2019, ora 14:24

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi candidaturile pentru funcțiile de secretari de stat la patru ministere.

Iuliana Drăgălin a fost numită secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii. Aceasta are experiență în domeniul gestionării afacerilor și a mai fost anterior secretar de stat la același minister, fiind responsabilă de domeniul cooperării internaționale.

Serghei Golovaci a fost numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Anterior a fost șef adjunct al Direcției securitate internă și adjunct la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La Ministerul Educației Culturii și Cercetării a fost numit în funcția de secretar de stat sportivul Ion Gheorghiu, care este președinte al Federației de Luptă din R. Moldova. În prezent, acesta este prorector la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”.

Dorin Andros a revenit în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Construcțiilor. Acesta și-a dat demisia în luna septembrie, pe timpul Guvernului Sandu.

Tot astăzi, Guvernul a probat demisia șefului Inspectoratului General de Carabinieri, Anatolie Dănilă și l-a numit în loc pe Ștefan Pavlov. Acesta a primit și gradul de colonel.cu acordarea gradului de colonel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram