Membrii comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat i-a invitat la audieri pe șase foști judecători ai Curții Constituționale.

Deputatul Mihai Popșoi a anunțat că i-a chemat la audieri pe ex-președintele CCM-ului Mihai Poalelungi, dar și pe Raisa Apolschi, Corneliu Gurin, Artur Reșetnicov, Veaceslav Zaporojan, Aurel Băieșu.

Unii deputați consideră că Partidul Democrat a întreprins o tentativă de puci anticonstituțional prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale, atunci când nu a acceptat noua guvernare instituită de Blocul ACUM și PSRM.

Ședința se va convoca pe 5 decembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!