/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Viorica Dăncilă a plecat de la șefia PSD. Cine este președinte interimar al partidului

missing
27 noiembrie 2019, ora 10:16

Viorica Dăncilă a plecat de la șefia PSD, după înfrângerea de la prezidențialele din 24 octombrie. Anunțul a fost făcut azi noapte la ședința Comitetului Executiv. Marcel Ciolacu a fost votat președinte interimar la formațiunii.

De asemenea, Paul Stănescu a fost votat secretar general, în locul lui Mihai Fifor, iar Eugen Teodorovici a renunțat la funcția de președinte executiv al PSD.

Totodată, șapte din cei 16 vicepreședinți și-au prezentat demisia. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Carmen Dan și Roxana Mînzatu. De asemenea, a demisionat și Gabriel Mutu.

Înainte de demisia Vioricăi Dăncilă, Dumitru Buzatu a cerut un Congres în luna februarie a anului viitor, iar până atunci să rămână actuala conducere în funcție. Propunerea a strâns însă doar 5 voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram