DIGITAL DAY, cea mai mare conferință din domeniul publicității și a marketingului online, va avea loc pe 6 decembrie, la Chișinău. Evenimentul este organizat de MEDIA CONTACT, reprezentantul platformelor Mail.ru Group în Republica Moldova, care face în acest an zece ani. Organizatorii au invitat la eveniment speakeri din diverse ramuri ale sferei „Digital”.

Principalele subiecte care vor fi abordate la conferință:

– Marketingul și publicitatea digitală;
– Proiecte media;
– Rețele sociale și divertisment;
– Portalurile de știri online;
– Ecosistemele digitale pentru businessul mic și mijlociu;
– Portofolii de succes.

La eveniment sunt invitați oameni de afaceri, marketeri, reprezentanți ai agențiilor de publicitate, jurnaliști, bloggeri, manageri de proiecte online, dezvoltatori de brand-uri etc. Participanții vor afla care sunt ultimele tendințe din acest domeniu și vor avea posibilitatea să învețe din experiența speakerilor, să consulte portofolii de succes și să preia bune practici pe care ulterior să le implementeze.

Conferința „Digital Day” va avea loc pe 6 decembrie, la Tekwill. Mai multe detalii despre conferință aflați pe pagina de Facebook  a evenimentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!