/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

DIGITAL DAY - Cea mai mare conferință din domeniul publicității și a marketingului online, va avea loc în curând, la Chișinău

missing
29 noiembrie 2019, ora 08:31

DIGITAL DAY, cea mai mare conferință din domeniul publicității și a marketingului online, va avea loc pe 6 decembrie, la Chișinău. Evenimentul este organizat de MEDIA CONTACT, reprezentantul platformelor Mail.ru Group în Republica Moldova, care face în acest an zece ani. Organizatorii au invitat la eveniment speakeri din diverse ramuri ale sferei „Digital”.

Principalele subiecte care vor fi abordate la conferință:

– Marketingul și publicitatea digitală;
– Proiecte media;
– Rețele sociale și divertisment;
– Portalurile de știri online;
– Ecosistemele digitale pentru businessul mic și mijlociu;
– Portofolii de succes.

La eveniment sunt invitați oameni de afaceri, marketeri, reprezentanți ai agențiilor de publicitate, jurnaliști, bloggeri, manageri de proiecte online, dezvoltatori de brand-uri etc. Participanții vor afla care sunt ultimele tendințe din acest domeniu și vor avea posibilitatea să învețe din experiența speakerilor, să consulte portofolii de succes și să preia bune practici pe care ulterior să le implementeze.

Conferința „Digital Day” va avea loc pe 6 decembrie, la Tekwill. Mai multe detalii despre conferință aflați pe pagina de Facebook  a evenimentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram