/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputații ACUM au depus o moțiune împotriva ministrului Apărării

29 noiembrie 2019, ora 15:59

Deputații Blocului ACUM au depus în Parlament o moțiune simplă împotriva ministrului Apărării, Victor Gaiciuc.

Nemulțumirea față de ministru a pornit de la un video apărut în spațiul public în care Victor Gaiciuc i-a numit „eroi” pe luptătorii din Donbas.

Deputatul Mihai Popșoi a insistat să citească motivarea moțiunii de la tribuna Parlamentului și a cerut 5 minute. Ulterior, acesta a vorbit mai mult timp fără microfon, acesta fiind deconectat la expirarea celor 5 minute.

Președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi a insistat ca moțiunea să-i fie transmisă ei, fără a fi citită, iar ulterior va fi dezbătută în plenul Parlamentului.

Potrivit regulamentului Parlamentului. moțiunea de cenzură este supusă dezbaterilor în maximum 14 zile de la înregistrare și este adoptată cu votul majorității deputaților prezenți la ședință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram