/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Logodnica fiului premierului Albaniei, ucisă în cutremurul devastator de acum câteva zile

missing
29 noiembrie 2019, ora 10:35

Tragedie în familia prim-ministrului Albaniei. Logodnica fiului premierului Edi Rama a murit în urma cutremurului devastator de acum câteva zile. De asemenea, și-au pierdut viața părinții tinerei și fratele acesteia.

Fiul prim-ministrului, Gregor Rama a postat un mesaj sfâșietor pe Instagram, în care a menționat că ”printre victimele tragediei se numără și cea mai apropiată persoană mie, alături de fratele, mama și tatăl său”, adăugând că cei patru au fost găsiți sub dărâmături.

Foto: globintel.com

Potrivit ultimelor statistici, cel puțin 40 de oameni au murit în cutremurul devastator cu magnitudinea de 6.4 grade produs marți dimineață. Sute de oameni au fost răniți, iar alții sunt căutați în continuare sub dărâmături. Acesta a fost cel mai puternic seism care a lovit Albania în ultimii 40 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram