Agenția Servicii Publice (ASP) are un nou director interimar, după ce Mircea Eșanu a scris cerere de demisie. Funcția a fost ocupată de Tatiana Cunețchi, care a fost prezentată astăzi angajaților de către premierul Ion Chicu.

„Aveți un domeniu de activitate extrem de vast și sunteți instituția care interacționează cel mai mult cu cetățenii. De atitudinea, dar și de calitatea serviciilor prestate de dumneavoastră, depinde restabilirea încrederii agenților economici și a oamenilor în instituțiile publice și în statul Republica Moldova”, a declarat Ion Chicu.

Tatiana Cunețchi a fost membră a Curții de Conturi, dar și-a dat demisia în iunie 2019, fără a-și motiva decizia.

Până a ajunge la Curtea de Conturi, în iulie 2016, aceasta a fost șefa Cabinetului fracțiunii Partidului Socialiștilor din Parlament. În iunie 2015, Cunețchi a ajuns consilieră în Consiliul Municipal  Chișinău (CMC) pe lista PSRM, fiind pe locul opt în lista electorală condusă de Zinaida Greceanîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!