A devenit deja o modă în Rusia să se lanseze în această perioadă sexy-calendarul lui Vladimir Putin. Dacă în anii trecuți am avut ocazia să vedem un președinte macho, anul acesta liderul de la Kremlin a mers pe o variantă cuminte și a pozat îmbrăcat. 

Fără poze topless; președintele rus este îmbrăcat la costum și cravată în toate fotografiile. Calendarele îl arată pe Putin în mai multe ipostaze: într-una din imagini stă de vorbă la telefon, în alta ţine în braţe un leopard, în timp ce altă pagină de calendar îl arată adâncit într-o conversaţie cu preşedintele american Donald Trump.

Mesajul pe care îl transmite calendarul este clar, în ciuda sancțiunilor comunității internaționale împotriva Rusiei. Îl vedem pe Putin în ipostaze deja cunoscute, dar și în unele surpriză, potrivit tabu.ro.

Lansarea calendarelor 2020 are loc la sfârșitul unui an de triumfuri diplomatice pentru Putin. Cel mai recent este acela în care el a încheiat un acord cu președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru a trasa jocul final în războiul civil sirian. De asemenea, el a primit vizita președintelui venezuelean Nicolas Maduro, al cărui regim încalcă drepturilor omului. Și, desigur, Putin a sărbătorit 20 de ani de când ocupă cea mai înaltă funcție din Rusia.

Fotografiile le puteți vedea AICI.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!