Liderul Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, consideră că ideea noului primar al capitalei Ion Ceban de a muta sediul Primăriei în alt loc este „o prostie”. 

„Aceasta este una dintre primele prostii pe care le-a pronunțat, el o să pronunțe mii de postii, nu sute, dar mii. Dar am spus: Ion-Megafon o să fie așa cum el este, după megafonurile lui. Oameni buni, sediul acesta al primăriei a fost și până în anii sovietici, și după anii sovietici, sediul primăriei și în orice oraș, în orice capitală Primăria se află în centru”, a spus Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Paradoxul constă în faptul că, după ce a zis că mută Primăria în alt sediu, el s-a apucat de reparat cabinetul lui personal, pentru că acolo nu știu ce aerul s-a adunat nu știu de la cine (…). Eu nu știu ce o să fie mai departe, dar îmi pare că o să fie o rușine mare”, a mai spus Voronin.

Ion Ceban a fost membru al PCRM până în anul 2012, când a anunțat că părăsește formațiunea comuniștilor și se alătură Partidului Socialiștilor, creat de Igor Dodon.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!