/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Voronin critică inițiativa lui Ceban de a muta Primăria Chișinău într-un alt sediu: „Aceasta e una dintre primele lui prostii”

missing
29 noiembrie 2019, ora 07:46

Liderul Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, consideră că ideea noului primar al capitalei Ion Ceban de a muta sediul Primăriei în alt loc este „o prostie”. 

„Aceasta este una dintre primele prostii pe care le-a pronunțat, el o să pronunțe mii de postii, nu sute, dar mii. Dar am spus: Ion-Megafon o să fie așa cum el este, după megafonurile lui. Oameni buni, sediul acesta al primăriei a fost și până în anii sovietici, și după anii sovietici, sediul primăriei și în orice oraș, în orice capitală Primăria se află în centru”, a spus Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Paradoxul constă în faptul că, după ce a zis că mută Primăria în alt sediu, el s-a apucat de reparat cabinetul lui personal, pentru că acolo nu știu ce aerul s-a adunat nu știu de la cine (…). Eu nu știu ce o să fie mai departe, dar îmi pare că o să fie o rușine mare”, a mai spus Voronin.

Ion Ceban a fost membru al PCRM până în anul 2012, când a anunțat că părăsește formațiunea comuniștilor și se alătură Partidului Socialiștilor, creat de Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram