Agenții economici cu diferite domenii de activitate vor fi verificați de angajații Inspectoratului Fiscal pe parcursul lunii decembrie.

Controale vor fi efectuate la firmele care prestează servicii de transport auto de pasageri, inclusiv în trafic național în regim de taxi, pe rute urbane/interurbane și în trafic internațional.

Cu inspectorii fiscali la ușă s-ar putea pomeni și agenții economici care prestează servicii de alimentație publică, fac comerț electronic și prestează servicii de operațiuni de schimb valutar.

„Scopul acestor acțiuni este sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor, combaterea fenomenului de neutilizare a echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar și a altor încălcări ale legislației în vigoare”, explică FISC-ul.

Totodată, vor fi efectuate controale fiscale în temeiul petițiilor, sesizărilor, reclamațiilor și informațiilor din mass-media.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!