Un bărbat de 53 de ani din satul Popovca, raionul Fălești, a ajuns la spital, după ce ieri a fost înjunghiat de colegul de pahar în parcul „Selecția” din municipiul Bălți. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 11:00. Victima a servit băuturi spirtoase împreună cu un bărbat de 55 de ani. Prin urmare, între cei doi s-a iscat un conflict. La scurt timp, bănuitul, având asupra sa un cuțit de bucătărie, a înjunghiat-o pe victimă în regiunea inimii.

Cea din urmă a fost adusă de urgență la punctul traumatologic a Spitalului Clinic Municipal Bălți. La moment, bărbatul se află în Secția de Reanimare, starea lui fiind satisfăcătoare. Polițiștii spun că el anterior a fost judecat, iar la moment este fără un loc permanent de trai.

Bănuitul este domiciliat în municipiul Bălți. El a fost anterior judecat. Audiat de polițiști, bărbatul și-a recunoscut vina și urmează a fi reținut. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!