/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz tragic la Bălți! Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de colegul de pahar

missing
30 noiembrie 2019, ora 18:29

Un bărbat de 53 de ani din satul Popovca, raionul Fălești, a ajuns la spital, după ce ieri a fost înjunghiat de colegul de pahar în parcul „Selecția” din municipiul Bălți. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 11:00. Victima a servit băuturi spirtoase împreună cu un bărbat de 55 de ani. Prin urmare, între cei doi s-a iscat un conflict. La scurt timp, bănuitul, având asupra sa un cuțit de bucătărie, a înjunghiat-o pe victimă în regiunea inimii.

Cea din urmă a fost adusă de urgență la punctul traumatologic a Spitalului Clinic Municipal Bălți. La moment, bărbatul se află în Secția de Reanimare, starea lui fiind satisfăcătoare. Polițiștii spun că el anterior a fost judecat, iar la moment este fără un loc permanent de trai.

Bănuitul este domiciliat în municipiul Bălți. El a fost anterior judecat. Audiat de polițiști, bărbatul și-a recunoscut vina și urmează a fi reținut. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram