Deputatul Bolului ACUM Chiril Moțpan a făcut o interpelare în adresa fostului procuror general interimar Dumitru Robu, căruia i-a solicitat să-l informeze dacă a fost supus măsurii speciale de investigații, inclusiv interceptării.

Chiril Moțpan cere să-i fie prezentat procesul-verbal privind efectuarea măsurii speciale de investigații și ordonanța procurorului cu privire la legalitatea măsurii efectuate.

„Rog să fiu informat despre aceasta și solicit respectuos examinarea demersului în regim prioritar și prezentarea răspunsului în termenul cel mai scurt posibil”, a cerut Moțpan.

Deputatul nu anunță pe ce dată a depus demersul la Procuratura Generală.

Chiril Moțpan a prezentat anterior mai multe documente care ar arăta că jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, dar și reprezentanți ai Blocului ACUM au fost interceptați în perioada guvernării democrate.

/DOC/ Scandalul interceptărilor 2: Lista persoanelor care au fost urmărite la indicația fostei conduceri a MAI-ului, potrivit lui Moțpan

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!