/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Detalii despre atacul de ieri din centrul Londrei. Bărbatul împuşcat era un fost deținut condamnat pentru terorism

30 noiembrie 2019, ora 11:23

Bărbatul care a ucis cu cuțitul două persoane ieri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost deținut condamnat pentru terorism, a anunțat astăzi şeful brigăzii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu, notează AFP, scrie agerpres.ro.

„Acest individ era cunoscut de autorităţi, fiind condamnat în 2012 pentru infracţiuni teroriste. El a fost eliberat condiţionat în decembrie 2018”, a declarat Neil Basu într-un comunicat, informând că este în curs de desfăşurare o percheziţie într-un loc din comitatul Staffordshire, în centrul Angliei. De asemenea, bărbatul ar avea legături cu „grupări teroriste islamiste”.

O reuniune de criză a guvernului britanic a avut loc ieri seara după acest atac soldat, de asemenea, cu trei răniți și al cărui autor a fost împușcat de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram