/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident grav la Fălești! Un Volkswagen în care se aflau trei tineri s-a răsturnat

01 decembrie 2019, ora 10:39

Trei tineri au ajuns la spital azi-dimineață, după ce automobilul în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în jurul orei patru, pe traseul R-16, în apropiere de localitatea Ilenuța.

Potrivit Poliției din Fălești, la volanul automobilului de model Volkwagen Passat se afla un tânăr de 25 de ani, locuitor al satului Ilenuța, raionul Fălești. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă, nu a adaptat viteza corespunzătoare, mașina a derapat în șanțul de scurgere și s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul s-a ales cu răni grave, de aceea a fost necesară intervenția unui echipaj SMURD, care l-a dus pe tânăr la spitalul Municipal din Bălți.

În mașină mai erau alți doi tineri în vârstă de 18 ani, unul din satul Ilenuța și altul, din orașul Fălești. Aceștia tot au avut de suferit și au fost internați în spitalul raional din Fălești.

Circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de către poliția locală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram