Cel puțin 15 oameni au murit în Rusia, în urma unui accident grav, cu implicarea unui autobuz de rută. Vehiculul s-a prăbușit de pe un pod și a căzut în râul Kuenga, după ce s-a spart o roată din față, transmite Interfax.ru. Tragedia a avut loc în regiunea Zabaykalie.

Autobuzul KIA Granbird se îndrepta spre orașul Cita. În total, în autobuz se aflau circa 44 de pasageri, iar pe lângă cei 15 decedați, alți 18 s-au ales cu diverse traumatisme. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor.

Sursa citată scrie că șoferul nu era în stare de ebrietate. Circumstanțele producerii accidentului sunt cercetate de poliția locală.

Foto: static.360tv.ru

Foto: static.life.ru

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!