În prima săptămână de iarnă vom avea parte de temperaturi scăzute de până la -8 grade pe timp de noapte, însă nu sunt prevăzute ninsori, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

La noapte se va răci până la -6… -8 grade Celsius, iar mâine ziua maximele temperaturii aerului vor crește până la +5… +7 grade, în partea de nord a țării s-ar putea să plouă slab.

Marți noaptea vor fi minime de până la -3… -5 grade noaptea, și maxime de până la 0… +2 grade ziua. Tot în partea de nord a țării ar putea ploua slab.

Miercuri noaptea se va răci până la -6… -8 grade, iar ziua nu va fi mai cald de +1… +3 grade Celsius.

Joi se va răci noaptea până la -3… -5 grade, iar ziua, la amiază, vom avea parte de maxime de până la +5… +7 grade.

Vineri noaptea valorile termice ale aerului vor coborî până la -1…-3 grade, iar ziua vor crește maxim până la +5… +7 grade.

Sâmbătă și duminică atât temperaturile nocturne, cât și cele diurne vor fi similare; noaptea vor fi -1… -3 grade minim, iar ziua maxim +7…+9 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!