/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prima săptămână de iarnă! Cum va fi vremea în următoarele șapte zile

01 decembrie 2019, ora 14:37

În prima săptămână de iarnă vom avea parte de temperaturi scăzute de până la -8 grade pe timp de noapte, însă nu sunt prevăzute ninsori, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

La noapte se va răci până la -6… -8 grade Celsius, iar mâine ziua maximele temperaturii aerului vor crește până la +5… +7 grade, în partea de nord a țării s-ar putea să plouă slab.

Marți noaptea vor fi minime de până la -3… -5 grade noaptea, și maxime de până la 0… +2 grade ziua. Tot în partea de nord a țării ar putea ploua slab.

Miercuri noaptea se va răci până la -6… -8 grade, iar ziua nu va fi mai cald de +1… +3 grade Celsius.

Joi se va răci noaptea până la -3… -5 grade, iar ziua, la amiază, vom avea parte de maxime de până la +5… +7 grade.

Vineri noaptea valorile termice ale aerului vor coborî până la -1…-3 grade, iar ziua vor crește maxim până la +5… +7 grade.

Sâmbătă și duminică atât temperaturile nocturne, cât și cele diurne vor fi similare; noaptea vor fi -1… -3 grade minim, iar ziua maxim +7…+9 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram