/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A furat anvelope pentru a le vinde. Un bărbat din Ialoveni, reținut

missing
02 decembrie 2019, ora 17:11

Un bărbat de 29 ani, originar din Ialoveni este acuzat că a furat mai patru anvelope pentru a le vinde. Acesta a fost reținut de oamenii legii, iar acum riscă ani de închisoare. 

Incidentul s-a întâmplat pe 22 noiembrie. Proprietarul unui ,,Wolkswagen T4’’ a alertat polițiștii, atunci când a văzut că roțile de la mașină i-au dispărut.

La fața locului s-a stabilit că făptașul prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobil de unde a furat roțile. El i-a cauzat proprietarului un prejudiciu în sumă de 11 000 lei.

La scurt timp, făptașul a fost reținut și și-a recunoscut vina și le-a spus polițiștilor că a furat pentru a obține un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram