/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Fosta ministră a Sănătății era avertizată: „Primeam diferite mesaje să fiu atentă”

02 decembrie 2019, ora 20:17

Fosta ministră a Sănătății Ala Nemerenco susține că a primit diferite mesaje de atenționare în perioada în care a condus Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin care i se sugera să nu deranjeze anumite afaceri.

„De exemplu, lăsam mașina cu geamurile închise și o găseam cu geamurile deschise, oglinzile aranjate într-o anumită poziție și multe altele despre care nu aș vrea să vorbesc. Nu le consider chiar amenințări, dar mă atenționau să fiu atentă. Am deranjat la achiziția medicamentelor, la ambulanțe”, a spus Ala Nemerenco la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Ministra a vorbit despre neregulile admise la procurarea insulinei, ambulanțelor, dar și despre proiectul de parteneriat public-privat în domeniul dializei, afacere în care avea interese Vladimir Plahotniuc, așa cum au dezvăluit recent procurorii.

Plahotniuc a stat în spatele offshorului din Cipru care a creat un monopol în R. Moldova și a dezavantajat statul. Ce decizie pregătește Guvernul Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram