Fosta ministră a Sănătății Ala Nemerenco susține că a primit diferite mesaje de atenționare în perioada în care a condus Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin care i se sugera să nu deranjeze anumite afaceri.

„De exemplu, lăsam mașina cu geamurile închise și o găseam cu geamurile deschise, oglinzile aranjate într-o anumită poziție și multe altele despre care nu aș vrea să vorbesc. Nu le consider chiar amenințări, dar mă atenționau să fiu atentă. Am deranjat la achiziția medicamentelor, la ambulanțe”, a spus Ala Nemerenco la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Ministra a vorbit despre neregulile admise la procurarea insulinei, ambulanțelor, dar și despre proiectul de parteneriat public-privat în domeniul dializei, afacere în care avea interese Vladimir Plahotniuc, așa cum au dezvăluit recent procurorii.

Plahotniuc a stat în spatele offshorului din Cipru care a creat un monopol în R. Moldova și a dezavantajat statul. Ce decizie pregătește Guvernul Sandu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!