O femeie de 38 de ani din capitală a ajuns pe mâna poliției, după ce a furat mai multe bunuri dintr-un salon de frumusețe, o stație PECO și din incinta unui Centru educațional pentru copii. 

Potrivit oamenilor legii, bănuita a intrat în încăpere și a furat un cărucior, un telefon mobil de model „Samsung Galaxy S8” și o geacă pentru femei, în care se aflau 100 de dolari și 200 de lei.

Femeie a cauzat victimelor prejudiciu de peste zece mii de lei.

Polițiștii au dispus măsuri de investigație și au examinat imaginile video de pe camerele de supraveghere, iar în cele din urmă suspecta a fost identificată.

Aceasta a fost escortată la inspectorat și în cadrul audierilor și-a recunoscut vinovăția. Ea a spus că bunurile furate urma să le vândă pentru a obține un profit. Lucrurile au fost depistate în locuința acesteia, care urmează să fie returnate proprietarilor.

Suspecta anterior a fost judecată pentru infracțiuni similare.

La moment,  femeia este cercetată în stare de libertate pentru furt și riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!