/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Ceban spune în cât timp se vor muta angajații Primăriei într-un nou sediu și de ce-și repară, totuși, cabinetul

missing
03 decembrie 2019, ora 20:17

Funcționarii de la Primăria Chișinău lucrează ultimele luni în sediul din centrul capitalei, spune primarul Ion Ceban. Acesta declară că până la finele iernii toate lucrurile vor fi puse la punct și maxim până la pe 1 martie lucrătorii de la Primărie vor munci în alt sediu.

„Obiectivul nostru este ca într-un an de zile, Primăria să devină instituția cea mai transparentă”, a spus Ceban, la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

Edilul zice că actualul sediu al Primăriei nu este funcțional pentru obiectivele pe care și le propune noua echipă de administrare a orașului.

Vorbind despre reparația care se face în cabinetul său propriu, Ion Ceban a spus că a luat acestă decizie, după ce a primit câteva delegații, inclusiv de ambasadori, care „s-au arătat indignați de modul în care arată cabinetul”. Totuși, Ceban zice că nu face degeaba reparații în cabinet, or, potrivit lui, deși sediul Primăriei va fi mutat, acest cabinet și sala de conferințe va fi ultilizată în continuare pentru întâlnirile cu delegații oficiale.

Primarul capitalei zice municipalitatea va lansa o licitație pentru a selecta compania care să dea în chirie un sediu pentru Primărie. Acesta susține că sunt deja șase agenți economici care și-au exprimat intenția de a participa la această licitație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram