Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Năstase îl va da în judecată pe Dodon, după ce l-a acuzat că ar fi preluat schemele lui Plahotniuc: „Falsuri și calomnii”

03 decembrie 2019, ora 10:07

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, anunță că îl va da în judecată pe președintele Igor Dodon, după ce șeful statului la acuzat că, în perioada în care se afla la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), ar fi încercat să preia schemele lui Vlad Plahotniuc și ar fi tolerat acțiuni de contrabandă.

„Manipularea prin minciună și subterfugii penibile nu mai pot fi tolerate, așa cum au fost tolerate până acum. Fake news-urile, minciunile și atacurile la persoană nu mai pot rămâne în afara consecințelor legale. De aceea, vor fi dați în judecată toți, dar absolut toți cei care vor mai lansa vreodată falsuri și calomnii la adresa mea și a colegilor mei, îl voi acționa în judecată și pe numitul Igor Dodon, al cărui ADN politic e plin de minciună și trădare”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că șeful statului neagă faptul că a primit un raport de la Serviciul de Informați și Securitate (SIS), dar spune că ar exista și imagini video care atestă ilegalitățile comise de Andrei Năstase.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram