/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat a rămas fără arma de vânătoare împrumutată de la un cunoscut, după ce a fost stopat de polițiști în Cahul

missing
03 decembrie 2019, ora 14:58

Un bărbat de 34 de ani a rămas fără arma de vânătoare și mai multe cartușe, împrumutate de la un cunoscut, după ce a fost stopat de polițiștii de frontieră ieri, la întrare în satul Văleni, raionul Cahul.  

Polițiștii se deplasau pe direcţia Văleni – Frumușița. La un moment dat ei au auzit două împușcături de armă. Ajunși la fața locului, ei au observat un autovehicul de model „Ford Transit”, cu plăcuțele de înmatriculare românești. Șoferul se îndrepta cu viteză sporită spre satul Văleni.

La scurt timp, oamenii legii au stopat mijlocul de transport la intrare în localitate. În urma verificărilor, în autovehicul au fost depistate: o armă de vânătoare de model „ИЖ”, 12 cartușe de vânătoare și un fazan vânat, informează Poliția de Frontieră.

Audiat, bărbatul a declarat că nu posedă niciun act ce i-ar permite accesul în zona de frontieră și nici pentru deținerea armei de vânătoare, care era împrumutată de la un cunoscut.

Arma și cartușele au fost ridicate și transmise conform competenței Inspectoratului de Poliție Cahul. Despre fapta dată au fost informați și reprezentanții de la Agenția de Mediu. În prezent se cercetează cazul sub toate aspectele legale pentru elucidarea circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram