Un bărbat de 34 de ani a rămas fără arma de vânătoare și mai multe cartușe, împrumutate de la un cunoscut, după ce a fost stopat de polițiștii de frontieră ieri, la întrare în satul Văleni, raionul Cahul.  

Polițiștii se deplasau pe direcţia Văleni – Frumușița. La un moment dat ei au auzit două împușcături de armă. Ajunși la fața locului, ei au observat un autovehicul de model „Ford Transit”, cu plăcuțele de înmatriculare românești. Șoferul se îndrepta cu viteză sporită spre satul Văleni.

La scurt timp, oamenii legii au stopat mijlocul de transport la intrare în localitate. În urma verificărilor, în autovehicul au fost depistate: o armă de vânătoare de model „ИЖ”, 12 cartușe de vânătoare și un fazan vânat, informează Poliția de Frontieră.

Audiat, bărbatul a declarat că nu posedă niciun act ce i-ar permite accesul în zona de frontieră și nici pentru deținerea armei de vânătoare, care era împrumutată de la un cunoscut.

Arma și cartușele au fost ridicate și transmise conform competenței Inspectoratului de Poliție Cahul. Despre fapta dată au fost informați și reprezentanții de la Agenția de Mediu. În prezent se cercetează cazul sub toate aspectele legale pentru elucidarea circumstanțelor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!