Brandul „Farmacia Familiei” – unul dintre cele mai de succes și îndrăgite branduri din Republica Moldova. Asta o demonstrează și cele două trofee câștigate de rețeaua noastră de farmacii, NOTORIUM AWARDS și includerea în clasamentul Top 100 de braduri de succes din țara noastră, în revista VIP Magazin.

„Farmacia Familiei” este mai mult decât o farmacie, este un spațiu ce îmbină armonios frumusețea cu sănătatea.

Este cea mai mare rețea de farmacii sub același brand din Republica Moldova, fondată în 2005, care a devenit, în scurt timp, un brand cu notorietate, construit cu pasiune și coerență. Rețeaua numără 180 de farmacii, cu peste 1000 de angajați a căror misiune este să contribuie la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil.

Ce este „Farmacia Familiei” astăzi, la cei 14 de ani de activitate? Este rețeua de farmacii –  lider, care pune accentul pe calitate, accesibilitate, şi care se poate mândri cu o echipă ce demonstrează zi de zi că istoriile de succes pot fi construite şi acasă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!