/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un nou Karaoke în Chișinău! Karaoke Hall și-a deschis larg ușile pentru toții cei pasionați de muzică

missing
03 decembrie 2019, ora 14:30

Coborând scările, un pic emoționant, ești îmbrățișat chiar de la intrare de luminile ce îți veghează fiecare pas. Dacă doriți să savurați un cocktail delicios și să ascultați hit-uri din toate timpurile, Karaoke Hall este localul potrivit, care și-a deschis larg ușile pentru toți cei pasionați de muzică.

Karaoke Hall dorește să ofere senzații noi, amintiri de neuitat, un nou concept de club, atât din punct de vedere al design-ului, cât și al distracției. Odată pășindu-i pragul, ești cucerit de sunetul cristalin al hit-urilor din toate timpurile.

INA VIERU: „Ne simțim nu ca în Moldova. Suntem de parcă în anii de prohibiție, ceva New York”.

LILIAN CARAUȘ: „Mi se pare foarte cald la tot. De la nuanțe, până la confortul care ți-l oferă. Mă bucur că există locuri care poți să vii să experimentezi cu vocea”.

Design-ul este unic cu influențe istorice și mobilier mai sofisticat de care nu veți mai vedea în alte cluburi. Canapelele confortabile te invită sa te așezi, iar luminile te fac să te simți impecabil.

DIANA ROTARU, interpretă: „Îmi place foarte mult decorul, este foarte luminos, este clasic, elegant, globulețele astea disco. Deci, o să vin aici să cânt la karaoke pentru că mie îmi place”.

OLIA TIRA, interpretă: „Primele secunde pe care le-am petrecut aici, deci, mi-a fost foarte comod și asta mult contează”.

În Karaoke Hall poți avea tot ce îți dorești, staff vesel, amabil și o deservire ireproșabilă, prețuri și oferte uimitoare, muzică pe toate gusturile, posibilitatea de a încerca ceva nou și inedit și gadget-uri pentru ați alege cele mai gustoase bucate.

La deschidere invitații au avut parte de interpreți care au încins atmosfera.

ILIE SUHANOV, trombonist, formația Take Five: „Este dispoziție foarte bună și noi ca muzicieni ne-am simțit foarte bine pe scenă, deoarece acustica este foarte bună”.

SERGHEI ZESTREA, formația „Mahagon”: „E foarte frumos, vă spun sincer. Cum m-am simțit eu pe scenă? Ca peștele în apă”.

Karaoke Hall te invită să pășești într-o poveste de neuitat, pe care o poți savura cu plăcere chiar în inima Chișinăului, pe strada Albișoara. Localul activează zilnic, începând cu ora 21:00.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram