/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Victoriabank, una dintre cele mai mari și importante bănci din Moldova, are o nouă identitate de brand

missing
04 decembrie 2019, ora 09:00

Victoriabank, una dintre cele mai mari și importante bănci din Moldova, are o nouă identitate de brand. Lansarea vine să celebreze cei 30 de ani de activitate și marchează un început proaspăt în istoria băncii. Astfel, sigla are un nou element, mai exact, un steag, care inspiră încredere și vitalitate, valori cu care se identifică banca.

VICTOR ȚURCAN, PREȘEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE AL VICTORIABANK: „Atunci nu ne gândeam la așa o perioadă de lungă. Cred că succesul acestei bănci a fost în dorința de a face ceva în această țară”.

Anume creșterea profesională și perfecționarea continuă i-a permis băncii să ajungă la aniversarea celor 30 de ani de activitate, perioadă în care Victoriabank a reușit să-și întărească pozițiile pe piața bancară din Moldova.

VICTOR ȚURCAN, PREȘEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE AL VICTORIABANK: „Una dintre realizările principale este faptul că până în ziua de astăzi aceasta este o bancă lichidă, prosperă. Acolo unde nu sunt efective, noi nu avem frică, le închidem. Deschidem, în același timp, în alte localități”.

Victoriabank este și una dintre cele mai prospere bănci din țara noastră. De exemplu, a fost prima bancă care a integrat cu succes în activitatea sa tehnologiile moderne, astfel încât să permită clienților să-și achite cumpărăturile cu smartphone-ul, prin aplicația VB24 Pay.

BOGDAN PLEȘUVESCU, PREȘEDINTELE COMITETULUI DE DIRECȚIE AL VICTORIABANK: „Astăzi a primit un update foarte important această aplicație și deja se poate face logarea prin amprentă digitală. Iar începând de mâine, suntem prima și unica bancă care va avea posibilitatea să permită plăți cu ceasul prin intermediul serviciului Garmin pay”.

Și dacă până acum clienții aveau nevoie de trei carduri diferite pentru achitarea creditului, procurarea produselor în rate fără dobândă și câștigarea punctelor bonus, atunci astăzi toate aceste lucruri pot fi realizate cu un singur card  multifuncțional, Star Card.

BOGDAN PLEȘUVESCU, PREȘEDINTELE COMITETULUI DE DIRECȚIE VICTORIABANK: „El poate să câștige puncte bonus, care i se acumulează pe card și pe care ulterior le poate folosi să cumpere alte produse de la rețeaua de comercianți Victoriabank Star”.

Pe teritoriul Republicii Moldova activează 100 de filiale Victoriabank, în cadrul cărora sunt angajați peste 1100 de persoane. Iar numărul de clienți ai băncii depășește cifra de 268 de mii.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram