Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu spune că nu îl vede în calitate de concurent politic pe fostul prim-ministru Vlad Filat. Totodată, politiciana nu exclude că „se fac tot felul de jocuri politice”.

Nu îl văd în calitate de concurent politic, nu îmi fac griji. Eu cred că cetățenii R. Moldova au înțeles că doar oamenii onești merită să-i conducă și pot să le rezolve problemele. Dar nu exclud că se fac tot felul de jocuri politice”, a spus Sandu în cadrul emisiunii „Politica Natalie Morari” de la TV8.

Maia Sandu a mai precizat că nu avut nici o legătură cu Vlad Filat, după ce acesta a fost eliberat din închisoare.

– Ați discutat cu Vlad Filat? – Nu am discutat și nu am ce sa discuta. Dar dacă o să vă invite să vă întâlniți? – Nu răspund la numere necunoscute. – O țară întreagă știe că le nu și-a schimbat telefonul. – În schimb mi-am schimbat numărul de telefon”, a declarat Sandu.

Filat a declarat că în politică nu intenționează să revină, dar nu va rupe legătura cu politicienii.

Întrebat ce intenționează să facă în viitorul apropiat, Vlad Filat a spus că principala sarcină este să repare prejudiciul pe care l-a adus persoanelor apropiate şi oamenilor care au avut încredere în el și pe care i-a dezamăgit, făcând mai multe greşeli politice.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!