Fosta prim-ministră Maia Sandu, spune că încă nu știe cu siguranță dacă va candida la următoarele alegeri parlamentare în circumscripția din Hâncești care ar putea avea loc peste trei luni. Întrebată dacă va pretinde la fotoliul de deputată în Parlamentul R. Moldova, Maia Sandu a spus că trebuie să discute despre acest subiect cu echipa sa. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, la TV8.

Discutăm în echipă și o să luăm o decizie. – Analizați această opțiune? – Da. – Ați putea candida? – Am zis că analizăm această opțiune și în scurt timp o să venim cu o decizie”, a răspuns Maia Sandu.

Între timp, fosta premieră a precizat că zilele acestea a fost prin mai multe raiona pentru a discuta cu cetățenii.

„Am fost în aceste zile și mi-am vizitat colegii în vreo 12-14 raioane. Merg în raioanele din țară și discut cu cetățenii”, a punctat Sandu.

Guvernul Sandu a fost demis la 12 noiembrie prin moțiunea de cenzură înaintată de deputații socialiști. Aceasta a fost susținută de 63 de deputați socialiști și democrați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!