Război în Ucraina, ziua 281: Starea de urgență, prelungită în R. Moldova. Zelenski anunță când se va încheia războiul

Ultima oră! Încă un deputat democrat pleacă din Parlament

05 decembrie 2019, ora 10:47

Deputatul democrat Alexandru Botnari a depus cerere de demisie din funcția de deputat. Acesta a anunțat acum câteva minute că participă astăzi pentru ultima oară la ședința Legislativului și a cerut să fie înregistrat cu o luare de cuvânt la sfârșitul ședinței.

Alexandru Botnari a fost ales primar al orașului Hâncești, la alegerile locale din 20 octombrie și a avut până acum 30 de zile la dispoziție să aleagă între fotoliul de deputat și mandatul de primar.

După revenirea lui Botnari la șefia orașului Hâncești, ar urma să fie organizate alegeri parlamentare noi în circumscripția Hâncești.

Tot astăzi, Parlamentul la aprobat cererea de demisie a deputatului democrat Constantin Botnari. Demisia acestuia a fost cerută de conducerea PDM, deoarece Constantin Botnari nu mai vine la ședințele Parlamentului din luna iunie, de când au fost înlăturați democrații de la guvernare. Acesta ar fi plecat din țară.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram