/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un pastor a confundat apa sfinţită cu benzina. O persoană a murit în urma exploziei

05 decembrie 2019, ora 19:15

Un pastor a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, Nigeria, eveniment ce a dus la o explozie de proporţii în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa, scrie Digi24.

Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema).

„În timp ce golea conţinutul pe o persoană, o lumânare aprinsă în apropiere a dus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi“, a explicat Farinloye.

Credinciosul a murit pe loc, cadavrul său fiind „de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit „arsuri grave”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din cartierul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri, conform responsabilului agenţiei pentru intervenţii de urgenţă şi media locale.

Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană au suferit arsuri“, a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema). „Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a adăugat acesta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram