Război în Ucraina, ziua 278: Pisaniile lui Ștefan cel Mare sunt la Herson. Șeful NATO: "Nu îl putem lăsa pe Putin să câștige"

Maia Sandu, întrebată dacă va candida la alegerile prezidențiale: „E bine să facem un front comun, împotriva lui Dodon”

06 decembrie 2019, ora 07:40

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu a declarat că încă nu a hotărât dacă va participa la viitoarele alegeri prezidenţiale. Fosta prim-ministră a spus că deocamdată este prematur să se discute la acest subiect.

E un pic devreme să discutăm despre acest subiect. Nu am purtat discuții cu colegii din platforma DA”, a menționat Sandu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Maia Sandu a precizat că candidatul pentru alegerile prezidențiale va fi ales de comun cu cei din Partidul Demnitate și Adevăr pentru a face un front comun, împotriva președintelui Igor Dodon.

„- Merge Blocul ACUM cu un candidat comun sau două partide separat? – Bineînțeles că fiecare partid este liber să decidă și așa va fi. Dar e bine să facem un front comun, împotriva lui Igor Dodon și o să vedem cum ne descurcăm”, a spus fosta premieră.

Viitoarele alegeri prezidențiale în Moldova urmează să fie organizate în toamna anului 2020.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram