Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu a declarat că încă nu a hotărât dacă va participa la viitoarele alegeri prezidenţiale. Fosta prim-ministră a spus că deocamdată este prematur să se discute la acest subiect.

E un pic devreme să discutăm despre acest subiect. Nu am purtat discuții cu colegii din platforma DA”, a menționat Sandu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Maia Sandu a precizat că candidatul pentru alegerile prezidențiale va fi ales de comun cu cei din Partidul Demnitate și Adevăr pentru a face un front comun, împotriva președintelui Igor Dodon.

„- Merge Blocul ACUM cu un candidat comun sau două partide separat? – Bineînțeles că fiecare partid este liber să decidă și așa va fi. Dar e bine să facem un front comun, împotriva lui Igor Dodon și o să vedem cum ne descurcăm”, a spus fosta premieră.

Viitoarele alegeri prezidențiale în Moldova urmează să fie organizate în toamna anului 2020.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!