Război în Ucraina, ziua 278: Pisaniile lui Ștefan cel Mare sunt la Herson. Șeful NATO: "Nu îl putem lăsa pe Putin să câștige"

Maia Sandu spune că a primit semnale alarmante de la Bruxelles. Ar putea fi oprită finanțarea din UE?

06 decembrie 2019, ora 08:50

Maia Sandu spune că a primit câteva semnale de alarmă de la Bruxelles. Finanțatorii din UE și-ar fi schimbat opinia după căderea Guvernului Sandu și nu vor să mai crească cotele de export.

Am primit în aceste zile semnale de la Bruxelles. Noi în vară am obținut decizia preliminară de creștere a acestor cote de export. În aceste zile am primit semnale de la Bruxelles că oamenii de acolo și-au schimbat opinia după căderea Guvernului nostru și nu vor să mai crească aceste cote de export” a spus Maia Sandu la „Politica” de la TV8.

Politiciana a menționat că în mod de urgență a făcut o scrisoare, prin care a rugat finanțatorii să mențină decizia pozitivă.

Eu am făcut o scrisoare urgentă către președinta Comisiei Europene prin care am rugat-o să mențină decizia pozitivă, chiar dacă Guvernul de la Chișinău este așa cum este”, a mai precizat fosta prim-ministră.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram