Ședința de judecată în cazul lui Vlad Filat, planificată pentru astăzi la Judecătoria Buiucani, unde urma să fie examinat recursul  împotriva sentinței de condamnare de nouă ani, a fost amânată. Unul dintre membrii completului de judecată s-a îmbolnăvit, dar și Vlad Filat are probleme de sănătate.

„Unul dintre recursurile depuse împotriva sentinței sale ne-a fost prezentat. Unul dintre membrii completului de judecători se află pe buletin. Nu am putut examina. Ni s-a spus că vom fi contactați pentru următoarea ședință”, a precizat avocatul Victor Munteanu.

A doua ședință de judecată, care vizează un alt dosar în care Vlad Filat este învinuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari, a fost amânată la solicitarea lui Vlad Filat și a apărării, tot din motive medicale.

„Domnului Filat i-a fost prescris tratament prespitalicesc și acesta are nevoie de o perioadă de recuperare și tratament. El face proceduri la spital pe timpul zilei și seara merge acasă. El este în țară și va fi prezent la toate ședințele de judecată”, a dat asigurări avocatul Ion Vâzdoaga.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!