/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Starea pasagerilor care se aflau în taxiul, făcut zob de un tren marfar. Un bărbat a fost internat în secția de reanimare

missing
06 decembrie 2019, ora 11:06

Două persoane au fost transportate la spital în urma accidentului rutier ce s-a produs ieri-seară în satul Dobrogea, municipiul Chișinău, în care o mașină de taxi a fost lovită de un tren marfar. Un alt bărbat a ajuns la spital de sine-stătător. 

Doi pacienți rămân internați în Spitalul de Urgență. Este vorba de o femeie ce s-a ales cu traumatism toracic închis. Ea este internată în secția chirurgie. Starea acesteia este stabilă. Un bărbat se află în secția de reanimare. El s-a ales cu traumatism vertebro-medular. Starea acestuia este gravă, dar stabilă.

Un alt bărbat a ajuns la spital de sine-stătător. El s-a ales cu leziuni ușoare și a fost eliberat la domiciliu pentru a avea tratament ambulatoriu. Informația a fost oferită pentru tv8.md de purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Vasile Șovgur.

Anterior oamenii legii au oferit detalii despre cei doi pasageri care au fost internați. Este vorba de șoferul de taxi în vârstă de 22 de ani și o pasageră în vârstă de 19 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram