/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cauza inundației de pe str. Independenței: S-a spart un apeduct cu diametrul de 500 mm. Câțiva locuitori au rămas fără apă

missing
07 decembrie 2019, ora 16:37

Cauza inundației de pe strada Independenței din Chișinău este spargerea unui apeduct magistral cu diametrul de 500 mm. O echipă de intervenție de la “Apă-Canal Chișinău” se află la fața locului. La această oră, a fost localizată avarierea, iar angajații lucrează la remedierea incidentului, potrivit directorului dispeceratului de la “Apa Canal” Vasile Ponomarenco, contactat telefonic de TV8.md.

Potrivit lui Ponomarenco, apelul cu privire la scurgere a parvenit în jurul orei 12:00. Cauza producerii defecțiunii sunt temperaturile scăzute de afară.

„Acum se fac lucrari de înlăturare a scurgerii. Cum a venit frigul, se atesta un număr mare de scurgeri. Temperaturile de zi-noapte au un efect negativ”, a spus Ponomarenco.

Din această cauză, mai mulți locuitori de pe strada Hristo Botev au rămas fără apă la robinet.

Directorul dispeceratului al ACC susține că lucrările se vor încheia în această seară, în jurul orei 20:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram