/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Poliția de Frontieră are un nou șef-adjunct interimar. Cine este acesta

missing
07 decembrie 2019, ora 13:20

Poliția de Frontieră are un nou șef-adjunct interimar. Acesta este Gabriel Țigănaș și va deține interimatul pentru următoarele șase luni.

Noul șef-adjunct a activat în domeniile operative, securitate și anticorupție. Până la 29 noiembrie, Țigănaș a fost șef adjunct serviciu, șef al Direcţiei generale anticorupţie al Serviciului Protecţie Internă şi anticorupţie al MAI.

Corneliu Groza a fost numit în data de 4 decembrie 2019 în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. Candidatura acestuia a fost propusă de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și a fost aprobată de Cabinetul de miniștri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram