/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Două tinere au murit într-un accident produs la Ungheni. Un șofer beat s-a izbit într-un pilon electric

08 decembrie 2019, ora 14:10

Un accident groaznic s-a produs noaptea trecută în apropiere de satul Todirești, raionul Ungheni. O mașină s-a izbit într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, două tinere, pasagere din mașină, au murit.

Potrivit Poliției, la volan se afla un bărbat, în vârstă de 25 de ani. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă și se află la reanimare. În urma testului de alcoolemie, s-a depistat că șoferul era beat, având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool în aerul expirat.

Cea de-a patra persoană din mașină, un bărbat, la fel a ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Primele cercetări arată că șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în pilonul de electricitate.

Pe acest caz va fi deschis un dosar penal, în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram