Premierul Ion Chicu a fost surprins astăzi discutând cu fostul prim-ministru democrat Pavel Filip, înainte de începerea unui eveniment public. Cei doi s-au întâlnit la Gala Premiilor TVR, care se desfășoară în această seară la Teatrul Național Mihai Eminescu.

Politicienii au venit însoțiți de bodyguarzi, care au stat în preajmă și în timpul discuției.

Astăzi are loc cea de-a IV-a ediţie a Galei premiilor TVR, unde traditional sunt premiate 10 personalităţi care au performat în domeniile lor de activitate pentru: promovarea istoriei şi limbii române, a patrimoniului cultural, pentru excelenţă în educaţie, artă, afaceri, responsabilitate socială.

În afară de ceremonia de decernare a premiilor TVR este organizat și un concert susţinut de interpreţi îndrăgiţi de publicul de pe ambele maluri ale Prutului. Pe scenă vor urca vedete precum Ducu Bertzi, Dinu Iancu Sălăjanu, Domniţa Iscru, Maria Luiza Mih, Viorel Burlacu, Stela Botez, Kapushon, Elvi’s Band, Tatiana Turtureanu, Dumitru Botnaru, Studioul folcloric „Iedera”, Pavel şi Cleopatra Stratan.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!