Un ofițer al Serviciului de Informații și Securitate, Eduard Moroșan, urmează a fi numit membru al Curții de Conturi. Un proiect de decizie în acest sens a fost înregistrat la Parlament și va fi supus votului la una dintre următoarele ședințe ale deputaților.

Eduard Moroșan a fost ales în urma unui concurs desfășurat pe 31 octombrie. Cererea de a–l numi în funcție a parvenit la Parlament de la președintele Curții de Conturi, Marian Lupu.

Potrivit CV-ului anexat, Eduard Moroșan ocupă din 2005 până în prezent o funcție de șef de direcție la Serviciul de Informații și Securitate.

Un fotoliu de membru al Curții de Conturi este vacant din luna iunie, după ce Tatiana Cunețchi și-a dat demisia. Recent, aceasta a fost numită șefă la Agenția Servicii Publice. 

Șefă nouă la Agenția Servicii Publice! A fost în echipa PSRM la Parlament și în CMC

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!