O fetiță de cinci ani, lăsată singură acasă cu fratele său mai mic de doar un an și jumătate, a fost nevoită să meargă un kilometru pe un frig de crăpau pietrele, pentru a cere ajutor. Întâmplarea a avut loc în localitatea Venetie din Alaska.

Copila s-a speriat când s-a stins lumina în locuință. A decis să-și ia fratele în brațe și să meargă după ajutor, dar cea mai apropiată casă era la un kilometru depărtare, scrie Agerpres.ro.

Aceasta a mers încălțată doar în șosete, cu fratele în brațe, afară fiind -35 de grade Celsius. Ajunsă la prima casă, stăpânii au chemat imediat Poliția, care a aflat că micuții fuseseră lăsați singuri acasă de mama lor, Julie Peter, în vârstă de 37 de ani.

Femeia a fost arestată și este acuzată că a pus în pericol viața și bunăstarea minorilor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!