Dorin Compan nu mai deține interimatul funcției de șef al PCCOCS. Această activitate i-a fost sistată în legătură cu controalele inițiate de procurorul general Alexandru Stoianoglo la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Procuratura Anticorupție.

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de Dorin Compan.

”Deocamdată, am fost informat doar verbal. Nu am văzut încă niciun ordin de sistare a activității mele”, a declarat Compan.

Fostul șef interimar al PCCOCS ne-a mai spus că controalele inițiat de procurorul general la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Procuratura Anticorupție vor dura două săptămâni, respectiv activitatea sa va fi suspendată, cel mai probabil, în această perioadă de timp.

Amintim că și șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție. Acesta a fost înlăturat temporar de la serviciu, până se va finisa controlul special inițiat de Stoianoglo la Procuratura Anticorupție, dar și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!