Un vulcan a erupt în Noua Zeelandă. Cinci persoane și-au pierdut viața în urma eruperii vulcanului, iar alți câțiva oameni sunt de negăsit, deocamdată. Mai mulți turiști ar fi fost văzuți plimbându-se în zona craterului vulcanului de pe White Island cu doar câteva minute înainte ca acesta să erupă. 

Conform datelor oficiale, pe insulă s-ar fi aflat în jur de 50 de oameni. Douăzeci și trei au reușit a fi salvați. Nu se cunoaște, însă, numărul exact al celor care au rămas pe insulă. Potrivit poliției din Noua Zeelandă, salvatorii au căutat cu elicopterele supraviețuitori, însă nu au reușit să găsească semne de viață.

White Island sau Whakaari, este cel mai activ vulcan din Noua Zeelandă. Chiar și așa, insula este o destinație turistică extrem de solicitată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!