/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cântărețul What’s Up, reclamat de iubită pentru agresiune. El a fost dus la poliție

missing
10 decembrie 2019, ora 07:10

Cântărețul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secția 17 de Poliție din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de o femeie, care a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează, scrie Digi24.

Secția 17 Poliție a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 de către o femeie, care a spus că fostul prieten o agresează. Polițiștii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat și recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat și condus la Secția 17 Poliție.

Surse judiciare spun că bărbatul reclamat este cunoscutul cântăreț Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What’s Up”.

La sediul secției 17 de Poliție, bărbatul a devenit și mai agitat, a adus injurii polițiștilor și a fost agresiv.

Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili toată situația de fapt.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram