Fostul primar al Moscovei, Iurii Lujkov, a murit la vârsta de 84 de ani. Acesta s-a stins din viață în orașul Munchen din Germania, unde plecase pentru a-i fi efectuată o operație la inimă.

Actualul primar al capitalei Rusiei, Serghei Sobeanin, a transmis condoleanțe familiei: „Îmi pare foarte rău că a încetat din viață omul energic și plin de viață, care a condus Moscova în acea perioadă complicată postsovietică . A făcut multe pentru oraș și moscoviți. Condoleanțe rudelor și celor apropiați”.

Iurii Lujkov a fost numit primar al Moscovei în 1992 printr-un ordin semnat de Boris Elțin. În iunie 1996 a fost reales, apoi în 1999 și 2003. Acesta a renunțat la funcția de primar al Moscovei în 2010.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!