Cererea autorităților din Republica Moldova de a-l căuta pe fostul deputat democrat Constantin Țuțu la nivel internațional a fost acceptată de către cei de la INTERPOL, potrivit reprezentaților Inspectoratului General de Poliție (IGP). 

Între timp, fostul deputat a apărut și el, alături de deputatul Partidului Șor Ilan Șor pe panoul celor dați în căutare de poliție. Imaginile au fost postate pe Omg.md.

Dacă fotografia lui Ilan Șor a apărut pe panourile Poliției încă de vara trecută, fotografia lui Constantin Țuțu este „proaspătă” și e afișată la circa două luni de când acesta a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Foto: OMG.md

Fostul deputat din Partidul Democrat Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare națională și internațională pe data de 27 septembrie, când a fost emis mandat de arestare pe numele său, pe un termen de 30 de zile.

Constantin Țuțu este cercetat în Republica Moldova în două dosare: unul, pentru trafic de influență, în care este bănuit că ar fi pretins și luat 20 de mii de euro cu promisiunea că va exercita influență asupra procurorilor și va interveni pentru eliberarea unei persoane din arestat, iar în altul, ex-parlamentarul e acuzat de îmbogățire ilicită.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!