/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/UPDATE/ Șefa Direcției relații patrimoniale s-a trezit în această dimineață cu mascații acasă

10 decembrie 2019, ora 13:09

UPDATE 13:09 Ofițerii CNA au efectuat în primele orei ale dimineții percheziții la domiciliul șefei Direcției relații patrimoniale a Primăriei Chișinău, Maria Oneșciuc, iar apoi a plecat cu ea la birou. Informația a fost oferită de reporterul TV8.

 12:03 Șefa Direcției relații patrimoniale a Primăriei Chișinău, Maria Oneșciuc, a fost reținută de către ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru 72 de ore, în urma perchezițiilor efectuate astăzi în cadrul unor dosare pornite pentru corupție.

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi. Și directorul interimar, Vladimir Iermicioi, a confirmat că bănuita a fost arestată de către trei ofițeri ai CNA și a spus că nu cunoaște dacă ea ar fi luat mită.

11:17 Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) si procurorii anticorupție desfășoară acțiuni pe mai multe adrese din capitală în cadrul unor dosare pornite pentru fapte de corupție. Informația a fost oferită de către ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi.

„Sunt vizați funcționari ai Primăriei municipiului Chișinău, reprezentanți ai Agenției Servicii Publice (ASP) și angajații unei companii private. Aceștia sunt suspectați că ar fi pretins sume ilicite de bani de la persoane fizice și juridice pentru a soluționa unele probleme ce țin de competența administrației publice locale sau a altor autorități”, a comunicat ofițera de presă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram