UPDATE 13:09 Ofițerii CNA au efectuat în primele orei ale dimineții percheziții la domiciliul șefei Direcției relații patrimoniale a Primăriei Chișinău, Maria Oneșciuc, iar apoi a plecat cu ea la birou. Informația a fost oferită de reporterul TV8.

 12:03 Șefa Direcției relații patrimoniale a Primăriei Chișinău, Maria Oneșciuc, a fost reținută de către ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru 72 de ore, în urma perchezițiilor efectuate astăzi în cadrul unor dosare pornite pentru corupție.

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi. Și directorul interimar, Vladimir Iermicioi, a confirmat că bănuita a fost arestată de către trei ofițeri ai CNA și a spus că nu cunoaște dacă ea ar fi luat mită.

11:17 Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) si procurorii anticorupție desfășoară acțiuni pe mai multe adrese din capitală în cadrul unor dosare pornite pentru fapte de corupție. Informația a fost oferită de către ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi.

„Sunt vizați funcționari ai Primăriei municipiului Chișinău, reprezentanți ai Agenției Servicii Publice (ASP) și angajații unei companii private. Aceștia sunt suspectați că ar fi pretins sume ilicite de bani de la persoane fizice și juridice pentru a soluționa unele probleme ce țin de competența administrației publice locale sau a altor autorități”, a comunicat ofițera de presă.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!