Președintele Igor Dodon ar fi fost zărit în această dimineață la Spitalul Republican al Asociației Curativ-Sanatoriale și de Recuperare din capitală. Despre aceasta a declarat un angajat al spitalului pentru publika.md. 

„A fost în această dimineață la spital. A stat în jur de o oră. -A avut nevoie de tratament? -Eu cred că nu a venit în zadar, cred că a pus o picurătoare ceva. Posibil să vină și mâine dimineață”, a spus angajatul spitalului. Deocamdată nu se cunoaște dacă șeful statului ar avea probleme de sănătate.

TV8 a contactat-o pe purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, însă aceasta avea telefonul deconectat. Totuși, pentru sursa citată, reprezentanții Președinției au declarat că nu cunosc prea multe informații despre motivul pentru care Igor Dodon a mers la spital și au dat asigurări că șeful statului este sănătos.

Amintim că anul trecut, pe 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropiere de Strășeni. Atunci președintele a fost rănit ușor în regiunea capului și s-a aflat ceva timp sub supravegherea medicilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!